Peter De Mey

Echtgenoot van Kim Callaert
Papa van Elke, Laura, Eline en Marilou

Geboren op 10 mei 1958 te Gent
Heengegaan op 04 apr. 2024 te Geraardsbergen

U wordt vriendelijk uitgenodigd om samen 
met ons afscheid te nemen van Peter 
tijdens de plechtigheid die zal plaatsvinden 
op zaterdag 13 april 2024 om 13u00
in crematorium Siesegem, 
Merestraat 169, 
9300 Aalst.
Peter krijgt aansluitend een plaatsje
in zijn vertrouwde omgeving.

Een lieve gedachte,  fijne herinnering 
of mooie anekdote aan Peter? 
Pen ze neer en breng ze mee naar de plechtigheid...... 

Er is geen mogelijkheid tot het brengen van een laatste groet. 
Bewaar Peter zijn beeltenis in uw hart...

Bekijk de rouwkaart

Peter De Mey20

Condoleren

Uw condoleance zal onderaan deze pagina publiek zichtbaar zijn en ook rechtstreeks aan de familie bezorgd worden.

Rouwbetuigingen

Heel mooie mens, altijd een luisterend oor...Peter was nooit enkel een huisdokter, Peter gaf je altijd het gevoel dat je als vriend binnen kwam. Bedankt voor de jaren van goeie zorg en schouderklopjes Peter, je zal enorm gemist worden.

(Danny Quantin)

Toutes mes condoléances à la famille, c'est avec une grande tristesse que j'ai appris il y a un instant la mauvaise nouvelle c'est un choc et une grande perte d'un grand Homme il était le médecin de famille, l'ami, le confident , j'espérais le revoir après le traitement vu que moi même je menais mon propre combat contre la maladie, je gardais l'espoir pour pour que tout ceux qui se battent contre le cancer s'en sortent et j'espérais le revoir malheureusement le destin en a décidé autrement et nous a obligé à faire face à une réalité qu'on a du mal à accepter et admettre qu'il n'est plus là ça reste très dur pour nous ses patients et encore plus pour ses filles et sa famille je leur souhaite beaucoup de courage.

(Zorah Saoui )

Aan de familie van Peter wensen we heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd, een tijd van gemis en verdriet,, oprecht medeleven. Beste Peter, toen we vernamen dat ook jij getroffen werd door die vreselijke zieke stond de wereld even stil.. ik wil je bedanken Peter omdat je onze jarenlange huisdokter was, voor ons , voor ons mama en voor onze kinderen, een dokter uit de duizend, altijd een goede diagnose maar ook altijd klaar voor een gezellige babbel. Ik ga je missen Peter en iedere keer als ik door Waterloos rij wel even aan je denken .. Martine en Raf , Davi , Wouter, De Clercq - Vander Meeren

(Martine Vander Meeren)

Onze oprechte deelneming aan de familie van Peter. Peter was van toen ik kind was mijn huisarts, tot op de dag we het vreselijk nieuws kregen van de ziekte. Bedankt Peter voor de goede zorgen & fijne gesprekken die we hadden. We zullen je nooit vergeten.

(Wouter De Clercq )

Een fijne mens, een gewaardeerde huisdokter. Veel te vroeg van ons heen gegaan. Bedankt voor de jarenlange goede zorgen. We missen je. Oprechte deelneming aan al zijn dierbaren.

(Familie Ben Hassen-Kiekens )

Mijn oprechte deelneming bij dit immens gemis en verlies,

(Leen De Clercq)

Sterkte Elke en familie :pray:

(De Backer Marina )

Een mooie mens is veel te vroeg heen gegaan. Hij heeft zoveel mensen geholpen en uitgerekend Peter moet nu zijn geliefden verlaten. Veel sterkte aan de familie en naasten. Koeste de mooie herinneringen, die blijven voor altijd.

(Tania Pieteraerens)

De directie en personeelsleden van Don Bosco Sint-Denijs-Westrem willen julie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet. Het mooiste van het leven Zijn de sporen van liefde Die wij achterlaten als wij weggaan.

(Don Bosco Sint-Denijs-Westrem)

Onze Oprechte Christelijke Deelneming Overlijden van U Dierbare Liefhebbende Echtgenoot Peter vader - grootvader . Je bent zo ver onbereikbaar, onhoorbaar, je bent weg maar niet vergeten . Je leeft verder in ieders Hart dat je ooit raakte .

(Sunnaert Yvonne - Rahoens Marnix .)

Lieve Dr de Mey. Veel te vroeg voor jou ! Je was nog niet zo lang onze huisarts maar je was er als de beste. Steeds een warm en charmant hart naar ons toe! Ons hartje bloed vandaag ! Je was zo goed voor deze wereld . Wat zullen we je missen ! Veel sterkte aan de familie .Ik plant een vergeet mij nietje in onze tuin . Het ga je goed in de hemel !

(Rokegem christine)

Onze oprechte deelneming

(De Weirt - De Lange)

Beste familie , Met ontzetting heb ik het overlijden van Peter gelezen. Jammer dat ik hem slechts een korte periode , in onze studietijd, gekend heb . Wij zaten vaak in dezelfde groep van practica . Na onze opleiding geneeskunde is ieder zijn eigen weg gegaan . Peter naar de mooie Vlaamse Ardennnen en ik naar Antwerpen. Ik herinner me hem als steeds goedlachs en in voor een grapje . Ik wens jullie heel veel moed om verder te gaan en om samen de mooie herinneringen te koesteren.

(MARIETTE DE COCK)

Veel sterkte aan de familie..

(Elsie Verheyen)

Verwerken is niet loslaten maar anders leren vasthouden. Oprecht medeleven. Warme groet, Donald en Jeannine.

(Donald Vervynck)

Onze Innige deelneming en heel veel sterkte aan heel de familie. Familie Vanderstraeten - Everaert

(Familie Vanderstraeten-Everaert)

Wij vinden het heel jammer dat Peter de strijd heeft verloren. Langs deze weg bieden wij onze innige deelneming aan de familie aan.

(Dr. Cougé Raphaël-Petit M. )

Onze oprechte deelneming met het verlies van Peter. Ouders van Kristof en Vanessa

(Heyse Eddy en Redant sigrid)

Innige deelneming aan iedereen die hem liefhad .

(Van Mello Guido Jeanine Flamez )

De mooiste bloemen worden eerst geplukt Een oprechte dankjewel voor jaren van goede zorgen en altijd een luisterend oor! We gaan je missen mooi mens

(Laurenzo, Julie en Izey Van Mello)

Vandaag uw uitvaart ! Juist diegene die ons dochter heeft gered . Zoveel meer dan alleen dokter . Bij u waren we kind tenhuize . Nu zijn we patiënten. We missen u als dokter en vriend . Ik kon vandaag u de laatste eer niet bewijzen . Maar ik weet dat je het zou begrepen hebben . Veel sterkte aan de familie

(Van de Walle-Beerens)

Bij dit overlijden willen wij ons medeleven betuigen met de familie. Ik heb zeer fijne herinneringen aan onze gezamelijke studieperiode in huize Demey voor de eerste examens aan de universiteit na de gedeelde collegejaren in Gent. Veel sterkte gewenst aan de hele familie bij het verlies van deze fijne warme mens.

(Peter en An Vandekerckhove)

Ons diepste meeleven bij het heengaan van uw lieve echtgenoot, papa en opa. De leegte is groot, de herinneringen waardevol. Bedankt dokter De Mey, een topdokter zeggen ook mijn kleinzonen. We zullen je missen. Moge de goede herinneringen, de vredige momenten samen, het gemis verzachten. Veel sterkte, Lucienne De Schuyteneer, Danny Janssen De Zutter Leen, Elias Jesse Julius

(Lucienne De Schuyteneer)

Onze deelneming met dit grote verlies. Koester de vele mooie herinneringen en weet dat liefde niet stopt waar het leven eindigt. Veel sterkte in deze moeilijke tijden Kaat en Rudy

(Kaat Daeninck)

Beste Familie, ons oprecht medeleven bij het veel te vroege afscheid van zo een dierbaar persoon voor jullie. We sturen jullie veel sterkte en de zalving van de mooie herinneringen.

(Peter en Marianne Coessens)

Mijn diep medeleven in jullie verdriet bij het heengaan van je man en jullie papa. Hij was een bijzondere arts op wie ik, tijdens de fatale ziekte van mijn man, dag en nacht beroep mocht doen.De gedachtenis aan hem zal mij bijblijven als die van een meevoelende ,gedienstige dokter. Moge de dankbaarheid die wij, en velen voor hem hadden,jullie troosten bij dit grote verlies. Veel moed en sterkte.

(Gisela Van Den Berge)

Lieve Peter, We zijn zo dankbaar dat we je mochten kennen als dokter, vriend, vertrouwenspersoon. Zoals zovelen delen we dit verdriet. Het ga je goed aan de andere kant. Voor zijn mooie dierbare entourage : heel veel sterkte toegewenst.

(Familie Mestré-Stassyns)

Onze deelneming aan de familie. We zullen je missen Peter. Bedankt voor de goede zorgen al die jaren

(Loosveld Christine )

Lieve warme knuffels aan die mooie dochters De Mey. Sterkte aan de familie.

(Frin Platteeuw)

Ik leerde Peter kennen als collega en ook als bezieler van de bijscholingen ivm de software HealthOne. Hij was steeds een enthousiast en positieve collega. In mijn herinneringen zal hij blijven verder leven.

(Johan Steppe)

Heel veel sterkte aan de ganse familie! Het doet pijn om te weten dat we nooit meer bij Peter kunnen langsgaan, hij was voor ons de perfecte dokter! Elke keer een leuke babbel, hij nam echt nog de tijd voor zijn patiënten groot of klein! We missen hem sinds hij moest stoppen en denken nog veel aan hem! Rust zacht

(Sofie, Michael Nies en kinderen )

onze innige deelneming bij het heengaan van je lieve echtgenoot, papa, opa. moge alle mooie herinneringen aan hem voor jullie een troost en steun zijn in moeilijke dagen. veel sterkte

( Eddy en Lena De Groote - De Meerleer)

Onze oprechte deelneming aan de familie van Peter. Meer dan 35j was je onze huisarts, ook onze kinderen bleven je trouw. Steeds een luisterend oor en het beste advies, altijd vriendelijk. Voor eeuwig in ons hart! Rust zacht lieve dokter. Marc en Sonja De Backer-Spiliers

(Marc De Backer-Spiliers Sonja)

Onze oprechte en innige deelneming aan de familie en vrienden van Peter. We herinneren ons Peter vooral als de grote broer van Katrien en Hilde. Een levensgenieter en levenslustige man. Er zullen ongetwijfeld heel veel fijne herinneringen zijn aan Peter die jullie kunnen sterken in het verdriet van zijn , veel te vroeg, heengaan. Heel veel sterkte en moed toegewenst in deze moeilijke dagen.

(Ronny en Martine Neerinck - Union )

Onze oprechte deelneming aan de ganse familie en vrienden van peter.hij was een fijne man en een top huisarts!

(Fam Du seuil-rocha )

Veel sterkte in deze moeilijke dagen. Wij herinneren ons de dr. als een heel fijne lieve mens die altijd klaar stond voor ons

(Antoine Corrijn -Leona De Gendt)

Onze innige deelneming en heel veel sterkte toegewenst aan de familie

(Etienne Annita De Spiegeleer V D Schueren)

Onze innige deelneming en veel sterkte aan de familie

(Etienne Annita De Spiegeleer V D Schueren)

Onze oprechte ,innige deelneming bij het overlijden van jouw geliefde echtgenoot, papa, broer en opa Peter. Dat alle woorden van troost een bron van kracht mogen zijn. Sterkte in deze immens verdrietige tijd. Lieve neef Peter, ik zal je steeds blijven koesteren en herinneren als een heel warm ,lief persoon. Je blijft voor altijd in mijn hart . Didier en ik denken aan jullie.

(Caroline Vincke - Didier Lefere)

Myn oprechte deelneming aan familie en vrienden veel sterkte peter was een topdokter zo is en was er maar 1 niets was hem teveel altyd met een lach we gaan je missen peter als ik savonds naar de hemel kyk zal ik je ster zien bedankt voor alles peter rust zacht

(Horlez Jeanine )

Beste familie, We hopen dat elke herinnering aan Peter een glimlach mag toveren op jullie gezicht. Koester de mooie momenten. Heel veel sterkte bij dit grote verlies! Mario en Anne

(Mario en Anne Van Ongeval Ceuterick)

Veel sterkte aan de nabestaanden hij was een pracht van een dokter en een aangename mens. Heeft me veel geholpen en ons hannelore zag hem o zo graag door hem wou ze ook dokter worden. Het ga je goed peter we zullen je missen. Nooit zal er nog zo een goede dokter zijn.

(Familie van nieuwenhove nachtergaele )

Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies. DR. De Mey was een dokter uit de duizend. Altijd correcte diagnose, altijd een luisterend oor en altijd tijd voor een grapje. Je was onzen doktoor. We missen je...Marnix en Karin

(Gezels Goossens)

Dokter De Mey, véél te vroeg ben je heengegaan. Sterkte toegewenst aan familie en vrienden.

(Olieva en Roger)

Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie bij het heengaan van Peter, die meer dan 30 jaar onze huisarts was. Bedankt Peter voor al je goede zorgen, je luisterbereidheid, je menselijkheid. We zullen je hard missen.

(Karin Brysens-Michel De Maeseneer en familie)

Onze oprechte deelneming,veel sterkte in deze moeilijke tijden

(Maes-Bonnewijn )

Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

(Jimmy & Axana)

Peter, je was een top-dokter, je nam de tijd voor je patiënten, was altijd een luisterend oor, je had de gave mensen te kunnen laten praten over wat hen echt bezig hield. Je was een fantastisch warm mens. De leegte die je achterlaat, is niet met woorden te vullen. Wij wensen je familie veel kracht toe om dit verlies te verwerken, wetende dat de moeilijkste vorm van liefhebben afscheid nemen is van iemand van wie je houdt. Onze oprechte deelneming.

(Theo en Nicole Borloo - Van Vijle)

Slechts weinig woorden passen In een tijd van droefheid en pijn Moge dit gebaar Een teken van medeleven zijn. Veel sterkte

(Danièle Decaesstecker)

Beste familie Peter was een goede jeugdvriend uit Gent. We zaten samen in het zangkoor bij de paters Redemptoristen en daarna aan de univ in Gent. We zijn elkaar daarna uit het oog verloren maar de leuke herinneringen blijven. Voor de hele familie veel sterkte met het te vroege heengaan van Peter. Voornamelijk aan Elke, Laura en Eline en hun mama Marianne. Heel veel liefs Bieke

(De Letter-Bijtebier Sabine (Bieke) en Jan)

Mijn innige deelneming bij het overlijden van dr De Mey. Het gemis zal groot zijn. Je wil iets zeggen maar hij is er niet. Je wil iets vragen maar hij antwoordt niet. Ik wens de familie heel veel sterkte in de moeilijke periode die nog komen moet

(Christiane Van Den Bossche)

Met oprechte deelneming. Het zijn de kleine herinneringen die het grote verdriet zullen verzachten! Vanwege Ludo Huysmans en Marie-Jeanne Poppe. (campervrienden van Eric en Marleen)

(Ludo Huysmans)

Dr. De Mey, een buitengewone arts die niet alleen bekwaam was in zijn vak, maar ook een bron van troost en steun voor velen. Zijn toewijding aan het genezen van anderen en zijn empathie hebben ontelbare levens aangeraakt en veranderd. Dr. De Mey zal gemist worden, niet alleen als een voortreffelijke geneesheer, maar ook als een vriend en een baken van hoop voor velen. Onze gedachten zijn bij zijn familie in deze tijd van rouw.

(Apr. Minner Evi -Steenhuize)

Meer dan 35 jaar was Peter onze huisarts, vertrouwenspersoon en vriend. Hij heeft ons op vele verschillende manieren geholpen en daarvoor zijn we hem heel dankbaar. Oprechte deelneming.

(Luc Schotte - Roos Beverly)

Veel sterkte aan de kinderen en familie. We gaan je missen.

(Ira )

Beste familie, onze oprechte deelneming. Woorden schieten te kort in deze moeilijke periode met dit oneerlijke verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Peter, dank je wel om al die jaren onze trouwe huisarts en vertrouwenspersoon te zijn geweest. Wij zullen je nooit vergeten, rust zacht dokter en tot later. Aan de familie, heel veel sterkte en bewaar de mooie herinneringen in jullie hart. Lucien en Dorothy, Smeerebbe.

(Citters - Wijnant)

Op een dag ergens in de nillies kwam je bij ons langs omdat ons oudste zoon plots ziek werd, je was dat weekend "dokter van wacht". Sinds die dag ben je "onze huisdokter". Op jou kon je altijd rekenen, niets was voor jou te veel en bij elke consultatie nam je steeds opnieuw ruim de tijd voor een babbel. Bedankt voor al die goeie zorgen, Peter! Wij gaan jou nooit vergeten. Onze oprechte deelneming aan heel de familie.

(Steven & Mara Vandenput-Carels )

Innige deelneming,Peter,je was een dokter uit de duizend,ik ben met verstomming geslagen,je was altijd een luisterend oor als je met iets zat en gaf altijd goede raad,waarom jij?

(luc vandermassen)

Ik vind dit heel spijtig. Top mens en Dokter. Hij heeft ons 19 jaar bijgestaan bij elk probleem. Mijn oprechte deelneming aan iedereen. Ben er niet goed van

(Cabie Stephan)

Ik vernam het nieuws vandaag. Zo ontzettend triest om te horen! Dr. De Mey was meer dan een arts, hij was steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Hij begeleidde me bij mijn eerste zwangerschap 15 jaar geleden en vertelde me hoe hard genieten 't was van een baby op latere leeftijd. Hij heeft nog net kennis kunnen maken met mijn 2de kindje voor hij stopte met de praktijk. Ik ben dolblij en dankbaar dat ik, ondanks mijn leeftijd, gekozen heb de zwangerschap verder te zetten. Veel sterkte aan de familie, dr. De Mey zal door velen gemist worden!

(Kim moens)

oprecht medeleven aan de ganse familie. Peter was een goede studievriend uit de geneeskunde. Nadien zijn we elkaar uit het oog verloren, maar de warme herinneringen blijven. Veel sterkte, in het bijzonder aan Elke, Laura en Eline die ik persoonlijk ken.

(Katrien Vossaert)

Innige deelneming bij het verlies van Dr. De Mey. Veel sterkte in deze moeilijke periode. Mvg, Winny

(Winny Pieteraerens)

Beste Peter, meer dan 35 jaar was je onze huisarts, vertrouwenspersoon, luisterend oor en soms kon je uw frustraties ook wel eens uiten aan ons als de druk te hoog werd wat alleen maar wil zeggen dat je ook maar een mens was en hoe goed je ons kende en wist bij wie je ook wel eens uw hart kon luchten. Er zijn geen woorden om te beschrijven voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Je was er altijd om ons bij te staan bij moeilijke momenten maar ook bij leuke aangelegenheden zoals uw aanwezigheid op onze huwelijksreceptie, de zwangerschapsperiode (ons dochter van 20 heeft nooit een andere huisarts gekend).... Hopelijk heb je nu rust gevonden, veel te vroeg.... we gaan je missen.

(Eddy, Vicky & Rayna)

Mijn oprechte deelneming en veel sterkte met dit grote verlies. Woorden schieten te kort. Dankjewel dokter voor de goede zorgen, het luisterend oor, de gouden raad ... Rust zacht, we zullen je nooit vergeten. Sylvie Groeninck

(Sylvie Groeninck)

Oprechte deelneming. Peter was een fijne collega

(Dhondt Nicole )

Zo spijtig en erg. Heel veel sterkte aan de familie en vrienden, heb er geen woorden voor

(Van Den Bossche Annie )

Geachte Familie , veel veel sterkte , Peter , ik heb je leren kennen bij het opstarten van het plasmaferesecentrum Geraardsbergen waar je ook één van de eerste dokters waart , en nadien je dikwijls ontmoet op de bijscholingen , aangename en bekwame collega , maar te vroeg is te vroeg

(Pierre Claerhout)

On sais que les mots ne peuvent apaiser la douleur que vous ressentez en ces temps difficiles. On vous présente nos sincères condoléances. on vous adresse nos pensées les plus bienveillantes et vous souhaite tout le réconfort et le soutien dont vous avez besoin dans cette épreuve. Dr De Mey était une belle personne. Repose en paix.

(Charei Redouan & Saoucin )

Beste familie, onze oprechte deelneming. Vanaf dat we in Ophasselt kwamen wonen was dokter De Mey onze huisarts, 21 jaar lang. Een superfijne en heel betrokken dokter, en altijd wist hij de namen van de andere familieleden en vroeg hoe het daar mee ging, geweldig. Sterkte met dit grote gemis

(Fam. van der Burgt)

We zijn diep bedroefd en leven mee met het verdriet van de nabestaanden bij het te vroege heengaan van de dokter. Dr. De Mey was, tot we het vreselijke nieuws van de ziekte vorig jaar met verstomming vernamen, gedurende meer dan 35 jaar onze huisdokter. Onze oprechte deelneming Guy, Vera en Rani Van Oudenhove Huybens Steenhuize

(Guy Van Oudenhove)

Innige deelneming bij het verlies van jullie dierbare.

(Casteur Georgette )

Heel veel moed en sterkte gewenst aan Peters echtgenote, kinderen en al wie hem lief had.

(Pardaens - De Decker)

Innige deelneming Sterkte in deze moeilijke periode Ons Oma keek steeds uit naar Dokter Peter samen een tasje koffie drinken steeds maakte hij er tijd voor.Er worden nog regelmatig anekdoten vertel over Oma en Dokter Peter. Voor altijd in onze herinneringen

(schepens Antoine Ceuterick Emmy)

Beste familie, Woorden schieten te kort om jullie te troosten in dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd. Dankjewel Dokter voor de goede zorgen, meer dan 30 jaar was jij onze huisarts en vertrouwenspersoon. Nooit vergeten we de woorden die je ons telkenmale zei na iedere consultatie "doe de groetjes thuis".

(Familie Ronni en Annita SERGEANT-DE NUTTE)

Onze oprechte deelneming met het verlies van Peter. Veel sterkte nu en voor de komende tijd. Mvg, Bart en Caroline

(Bart Dooms - Caroline Baekelandt)

Onze oprechte deelneming aan de ganse familie. Dr De mey was sinds 25 jaar onze huisarts. Telkens ons met raad en daad bijgestaan, telkens een vriendelijk woord en zeker een luisterend oor. We zullen hem zeker en vast missen. Nog heel veel sterkte aan echtgenote en kinderen

(Rudy - Carine)

Aan de familie van Peter, Onze oprechte deelneming met het overlijden van je dierbare echtgenoot, jullie liefhebbende papa en opa! Wij wensen jullie veel kracht en sterkte de komende tijd en hopen dat de vele herinneringen die jullie zullen hebben, jullie tot troost mogen zijn! Peter jij was voor ons gedurende meer dan 30 jaar een hele lieve vriendelijke huisarts, altijd in de weer, niets was jou te veel. Je was echt een topdokter die wij heel erg gaan missen!!! RIP. Het ga je goed hierboven! Marc en Godelieve Smeerebbe-Vloerzegem

(Dehenau Marc-Hysselinckx Godelieve)

beste peter een arts een vriend het doet pijn , we konden altijd op je rekenen tranen vloeiden als je zei dat je ziek was .waarom dit had je niet verdient rust nu maar carlo ingrid

(schollaert verleye)

Mijn innige deelneming. Heel veel sterkte aan zijn familie en vrienden.:upset::upset::upset:

(De Milde Martine )

Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan de hele familie. Van in het begin dat peter een praktijk opstarte in onze parochie Ophasselt was hij onze huisarts en dit zo'n35 jaar langHij was niet zomaar een huisarts,maar veel meer dan dat...een luisterend oor,iemand die elk kwaaltje ernstig nam met de juiste diagnose. Hij bleef zorgzaam voor zijn patienten tot zijn ziekte het volledig overnam en zelf dan nog zorgde hij ervoor dat ze in een andere dokters praktijk terecht konden. We konden steeds op hem rekenen en zullen hem nooit vergeten. Voor eeuwig in ons hart! Rust zacht,beste peter. De Sterk jef-Van Boxstael nadine.

(Jozef De Sterk)

Dag Kim en kinderen van Peter, We wisten hoe ziek Peter was, maar het was toch heftig schrikken, zo snel. Ik zal Peter vnl. herinneren als een top-fotograaf met een uitmuntende kennis van de fotografie en die altijd paraat was voor de fotoclub Reflex. Kim, veel sterkte en moed, vandaag, morgen en de komende maanden. Hendrik (ik zal er zaterdag niet zijn, ik vertoef in Spanje)

(Hendrik Haustraete)

oprechte deelneming bij het heengaan van Peter vanwege Walburga Galle

(Walburga Galle)

Rust zacht Peter.

(Chris De Tandt )

Peter, in 1991 kwamen wij hier wonen en werd jij onze huisdokter en later ook van onze kinderen en dat tot in 2023 tot we het nieuws hoorden dat je moest stoppen. We willen je bedanken voor wie je was, voor wat je voor ons deed. Aan je partner en kinderen: veel sterkte en troost bij dit gemis. Ook vaders die er niet meer zijn zullen voor altijd papa blijven Renilde, Michel, Toon, Niels, Sien en Floor

(Fam Straetmans-Timmermans)

Veel sterkte aan de familie en innige deelneming

(Segers Hendrik )

Aan iedereen die hem lief heeft koester de mooie momenten die jullie samen hadden en wanneer je verdrietig bent blik dan opnieuw in je hart en je zult zien dat je weent om wat je vreugde schonk. Myriam

(Myriam Van den Bossche)

Een mooi mens is van ons heengegaan . Dankjewel om meer dan 20 jaar een trouwe huisarts te zijn langskomen bij jou was steeds fijn steeds een luisterend oor steeds het beste advies dat je meegaf altijd even vriendelijk. Aan de familie heel veel sterkte gewenst Peter was een man met het hart op de juiste plaats. Bewaar de mooie herinneringen in jullie hart.

(Veerle)

Onze Oprechte Deelneming bij het heengaan van Peter . Hij was niet alleen al meer dan 30 jaar onze vertrouwde huisarts, maar ook een vertrouwenspersoon die heel goed kon luisteren,wij zullen hem zeker missen , Wij wensen zijn Familie en vrienden heel veel sterkte toe!!

(De Nutte Van Obbergen )

Onze innige deelneming en heel veel sterkte aan de familie , een goede arts en vertrouwensman , de beste dokter die je wensen kon . Hij is nu een heldere ster aan de hemel , rust zacht dokter De Mey , we zullen je nooit vergeten

(Noerens Luc - Nolf Patricia )

Bedankt voor de goede zorgen Dr. De Mey en je altijd oprechte bezorgdheid. Elke consultatie werd afgesloten met hoe gaat het? En met je papa & tante Christine? Het ga je goed

(Van Vaerenbergh Sofie)

innige deelneming bij dit immense leed I

(Dr De Bruyne Michel)

Onze deelneming in het verdriet dat jullie treft. Veel sterkte Verpleegkundig team Dagziekenhuis Geraardsbergen

(Dagziekenhuis Geraardsbergen )

Wij wensen jullie heel veel kracht toe om dit grote verlies te dragen.

(Brouwers Kristoff)

Beste DokterPeter en familie We zijn ongeveer in de zelfde periode als jullie komen wonen in Ophasselt. Ons dochter is samen met jou oudste dochter opgegroeid en hebben samen veel beleefd Als huisarts stond je steeds klaar voor ons en onze kinderen. Je trok er graag op uit:met de motor en in de natuur. We zullen je herinneren als een man die zijn beroep ernstig nam en het opnam voor zijn patienten ,met geduld, een gemeende handdruk ,begrijp en een glimlach Sterkte aan de kinderen en familie

(De Backer-Goosens)

Innige deelneming bij het verlies dat u komt te treffen. Peter was een fijn mens. Ik ken hem uit de tijd dat ik nog secretaris was van Fotoclub Reflex Zottegem.

(Philiep DE SCHAMPHELAIRE)

Oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie

(Van Damme jan)

Mijn oprecht medeleven, veel sterkte!

(Nancy Van Herzele)

Onze innige en oprechte deelneming Veel steun en sterkte toegewenst Wij verliezen onze huisdokter , een fijne buurman en een prachtig man

(Fam WILLEMS - Schuermans )

Ik was nog een puber toen ik de eerste maal bij jou kwam, wist nie goe waar binnen gaan daar het huis met trappen aan de Brusselbaan Maar ben bij jou gebleven mee verhuisd naar Waterloos, geen seconde spijt van gehad! Onze zoon heb jij op de wereld gezet en is steeds bij jouw gebleven zelfs zijn vrouwtje kwam bij jou. Een dokter met het hart op de juiste plaats een top dokter Veel sterkte en moed om dit grote verlies te dragen. Achter iedere traan schuilt een kostbare herinnering. Christel & fam.

(Christel Van De Velde)

onze oprechte deelneming bij heengaan van Peter(dokter) ,stond altijd voor iedereen klaar en luistert oor.familie Persoons luc-Van Damme Laurette en Cooreman annie (van in begin klant bij de dokter tot ..)en Van Damme geert

(Persoons luc -Van Damme laurette)

Beste familieleden en vrienden. Langs deze weg wil ik jullie zeggen "Innige deelneming ". Ik vind het zo jammer dat Dr. De Mey op deze leeftijd is moeten heen gaan. Hij was een hele goede vertrouwensdokter. Hij nam tijd naar zijn patiënten toe en had een goed luisterend oor. Hij is uit jullie ogen maar zeker niet uit jullie hart. Mvg, Coppens Christa

(Coppens Christa )

Onze innige deelneming, heel veel sterkte aan de familie en de vrienden. Hij was onze beste dokter die we konden wensen. Dokter De Mey je bent nu een mooie ster aan de hemel. Rust zacht.

(Jessica Bjorn Noah)

Onze Oprechte Deelneming! {Onze huisarts }

(fam. Van Herzele- Leirens)

Onze oprechte deelneming in u diepe rouw

(De Clercq Willy Lorie)

Ik wens jullie allen van harte sterkte bij dit grote verlies, in mijn herinnering, een bijzonder zachtaardige man, rust zacht Dokter De Mey

(Sandra Delperdange)

Oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie van Peter de mey

(Van Damme jan)

innige deelneming veel sterkte bij het verlies van een enorm geliefd persoon als onze huisarts ervaren we dhr de mey als een warm lief persoon die altijd tijd nam voor iedereen

(snoeck sophie )

Beste , Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Peter .

(Etienne en Rita Langendries -Hellinckx)

Onze oprechte deelneming. Veel sterkte. Dankjewel om 35 jaar onze trouwe huisarts te zijn en later ook voor de kinderen. Bedankt voor de goede zorgen. Luc, Lutgarde, Jodie en Milo.

(Lutgarde De Clercq)

Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan de hele familie. Dokter de Mey was voor ons een geweldige huisarts.

(Ongenaed -Gordts)

Onze Oprechte Deelneming. Dankbaarheid voor wie Dr. De Mey, Peter was. Loslaten is zo moeilijk, maar Peter zit voor altijd in jullie hart. Veel sterkte. Van Caet Margriet en De Backer Elsje - Ophasselt

(De Backer Elsje - Van Caet Margriet)

Innige deelneming bij het overlijden van je geliefde.

(Gomar-Christiane Holderbeke Gaublomme )

Mijn innige deelneming bij deze droevige gebeurtenis...ik was patiënt maar we hadden ook vele mooie persoonlijke gesprekken...en die mis ik nu al... Sterkte!!

(Willy De Nutte )

Beste Peter. Wat gaat alles toch zo snel Hoeveel keer hebben we niet samen computer problemen aangepakt gezocht gevonden en opgelost soms tot een stuk in de nacht. Hoeveel keer stond je niet paraat als onze huisdokter om steeds met zachte aanpak ons gezin te helpen. Bedankt voor alles, we vergeten je niet ! Je computer veterinair Bart

(Bart Motte- Eeckhout)

Myn oprechte deelneming en veel sterkte voor zyn vrouw en zyn kinderen en famillie

(Luc van der bracht.)

Oprechte deelneming met het verlies van uw dierbare... Namens de collega's van Huisartsenpraktijk Moenebroek Drs. Raes, Dr. Coppens, Dr. Desmidt en Dr Rottiers

(Huisartsenpraktijk Moenebroek)

Oprechte deelneming, veel sterkte in deze moeilijke periode

(Kelly De Henau )

Lieve dokter in niemand anders had ik zoveel vertrouwensteeds een luisterend oor met een gouden raad en een grapje erbij 30 jaar lang jou als mijn huisdokter mogen hebben was een eer Wat ga ik je missen Ontzettend veel sterkte voor jouw gezin, jouw dames Rust zacht.

(Machteld Van den Berghe)

Kijk in de lucht, kijk naar de zee. Waar je ook zult lopen, ja, ik loop met je mee. Iedere stap en ieder moment waar je ook bent ! Gedachten van vriendschap, troost en medeleven. Jan en Hilde, Saartje en Tom, Daan en Manon.

(Jan en Hilde Holderbeke-Asselman)

De beste eerst?????? Goeie vriend en huisdokter... zullen hem erg missen... tot zaterdag makker.

(Hans van liefde)

innige deelneming

(Beerens Arlette)

Beste Mevrouw, Namens alle verpleegkundigen / zorgkundigen van het witgele kruis Team Brakel - Lierde ons oprecht medeleven bij het overlijden van je echtgenoot, een gewardeerd dokter voor ons...

(witgele kruis Brakel - Lierde)

Mijn oprechte deelneming aan de ganse familie. Dr. De Mey was mijn huisarts in mijn jeugdjaren, een fijne man en goede dokter.

(Pascale De Laeter)

Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie

(Van de velde.van der maelen)

Een mooi mens is veel te vroeg van ons heengegaan. Onze huisarts van bij het prille begin. We missen hem nog elke dag. Veel sterkte toegewenst aan zijn echtgenote, kinderen en allen die hem dierbaar waren.

(Kiekens-De Henau L.)

Innige deelneming En veel sterkte aan iedereen van de familie bij het verlies van jullie dierbare Het ga je goed dokter

(Nathan dherde)

Lieve dokter Peter, het is niet eerlijk wat jou is overkomen. Ik ga u missen als mijn dokter en luisterend oor. Bedankt voor alles. Het ga je goed. Veel sterkte aan uw vrouw en kinderen

(Els De Bou )

Dokter De Mey was een fantastische dokter die tijd maakte voor zijn patiënten. Hij luisterde goed naar ons. Hij was echt een topmens. Toen ik het bericht kreeg van zijn ziekte kwam het heel hard binnen. Maar ondanks zijn ziekte zorgde hij er toch voor dat zijn patiënten niet in de kou bleven staan. Hij zorgde nog eens voor ons door zijn collega's te vragen om zijn patiënten over te nemen. Wat een onbaatzuchtige daad was dat wel niet. Hij verdiende het niet om ziek te worden. Hij verdiende een mooi rustig leven. Helaas was hem dat niet gegund. Ik hoop dat hij toch nog een mooie tijd had met zijn geliefden en dat zij de nodige tijd gekregen hebben om met hem door te brengen. Ik wil jullie allen veel sterkte wensen met het verlies van jullie dierbare papa, partner,opa,... Hij was al enorm gemist al dokter hij zal zeker gemist worden als een dierbare....

(Paridaens )

Onze oprechte innege deelneming veel sterkte hij was een top mens en dokter we gaan hem missen vriendelijke groeten

(Van de Gucht. Lichtert )

Beste familie, we wensen jullie veel sterkte en moed. Herinner jullie vooral de mooie dagen samen. Peter was jarenlang de huisarts van onze familie. We konden steeds op hem rekenen en vergeten hem nooit. Ook namens Hilda De Vos, mama van Jules, de oprechte deelneming.

(Jules en Griet Ratiau-Torrekens )

35 jaar lang was je mijn huisarts en mijn vertrouwenspersoon. Je kende me door en door. Je was aanwezig toen mijn mama stierf en je wist welke last dit was op mijn schouders. Het nieuws dat je kanker had en de praktijk moest stoppen kwam als een donderslag bij heldere hemel. Mijn hart breekt vandaag te vernemen dat je de strijd hebt verloren. Dat ik je nooit meer zal zien of horen en je vertrouwde stem, je steun voor altijd zal moeten missen. Ik kon altijd bij je terecht en nog steeds ben ik niet gewend aan een andere huisarts. Rust zacht, dokter De Mey, het troost me dat je geen pijn meer zal hebben. Dag Peter. Doe ze hierboven de groeten. :sweat:

(Erlijn Van den Steen )

Onze deelneming veel sterkte bij het verlies van jullie geliefde

(De ville dirk- van liefferinge Sigrid )

Oprechte deelneming bij het heengaan van Dr De Mey.Dokter dank U voor de fijne gesprekken en de zorg die we van U kregen.

(Peggy De Cnijf )

Met oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie.

(Katja Vandenbergh )

Voor eeuwig in mijn hart! Rust zacht, lieve Dokter.

(Jan Kiekens)

Innige deelneming

(Goethals René. De Chou Anny)

Peter startte zijn praktijk in ons huis op de Brusselbaan te Ophasselt. Hij kreeg heel vlug het vertrouwen van de eerste patiënten, en zijn praktijk groeide , net als zijn gezinnetje. Mooie herinneringen als vriend en huisarts. Veel te vroeg en zeer gemist zal Peter worden herinnerd als een goede arts , hoe pijnlijk zijn heengaan ook is. Oprecht medeleven! Rozanne

(Rozanne Van Muylem Df Pooter)

Onze innige deelneming en medeleven bij het heengaan van Dokter De Mey. We zijn dankbaar voor zijn toegewijde zorg. Zijn te vroege afscheid laat ongetwijfeld een diepe leegte achter. Moge de mooie herinneringen aan hem troost bieden in deze moeilijke tijd. Veel sterkte voor familie en vrienden.

(Vlamings - Van den Hende)

Tot het laatste toe wilde je leven Door je sterke wil hiertoe gedreven Je geest nog op volle kracht Maar over je lichaam had je geen controle want die lelijke ziekte had je in zijn macht. Wij hebben het hele jaar aan u gedacht...nu vernemen we dit triestig nieuws. Je was een goede huisarts voor onze familie. Vergeten doen wij je niet! Het ga je goed dokter. Veel sterkte iedereen

(Kimberly Herman)

Oprechte deelneming bij dit veel te vroege afscheid....Dankbaar voor alles wat hij betekend heeft voor de mensen in Ophasselt.....Veel sterkte in deze moeilijke dagen.....Rudi en Diane Schoofs-Quina Borgloon

(Rudi en Diane Schoofs-Quina )

Woorden schieten tekort bij het overlijden van uw echtgenoot en vader. Dit afscheid is veel te vroeg. Dr.De Mey was mijn huisdokter . Ik had hem graag. Veel sterkte.

(martine sevenois)

Onze oprechte deelneming.

(Vander Bracht Jan - Van den Dooren Katleen)

Oprechte deelneming en veel sterkte gewenst

(Johan linda bruggeman de lange )