Ignace Depyper

Echtgenoot van Marie-Louise Goossens

Geboren op 10 mei 1936 te Poperinge
Heengegaan op 25 okt. 2023 te Geraardsbergen

De familie neemt afscheid in familiale kring.

Er is geen mogelijkheid tot het brengen van een laatste groet. 
Bewaar Ignace zijn beeld in uw hart.

Dit bericht geldt als enige kennisgeving.
 

Foto 1kaart

Condoleren

Uw condoleance zal onderaan deze pagina publiek zichtbaar zijn en ook rechtstreeks aan de familie bezorgd worden.

Rouwbetuigingen

onze innige deelneming in uw rouw en reeds lang geleden herinner ik mij de vriendschap met mijn man zaliger Willy DE RIJCK. IK voel het verdriet mee voor het afscheid voor altijd Veel sterkte

(familie De RIJCK OPHASSELT)

Beste Marie-Louise, Isabel & familie Onze oprecht deelneming bij het heengaan van je liefste Ignace, liefhebbende echtgenoot en vader. Zijn brede glimlach, steeds goed gemutst en zijn vertelkunst zal mij altijd bijblijven. Veel sterkte!

(Dirk & Ann Martens-De Smet)

Liefste Marie-Louise, Isabel en de rest van de familie Heel veel sterkte met het verlies van Ignace! Het is moeilijk woorden te vinden die troost kunnen geven, Woorden zijn nu slechts een teken van medeleven. Carolien, Johan, Eline en Jasmine

(Carolien De Saegher)

Met oprechte medeleven wensen we u en familie veel sterkte bij het heen gaan van goedlachse Ignace Depyper .

(Kris&Els en Roger Timmerman&Solange Depyper +)

Heel veel sterkte gewenst voor de hele familie. Familie Goossens Patrick de Kraker Saskia en kinderen.

(Goossens Patrick )

Hallo Marie-Louise en Isabel, We kregen het bericht van het overlijden van Ignace door via Mieke. Vanuit Limburg sturen we jullie veel warmte en licht, en de energie om alle mooie herinneringen aan Ignace te koesteren. De foto op het rouwkaartje toont Ignace zoals ik me hem herinner, in ieder geval. Het is al een hele poos geleden dat we jullie nog gezien hebben (rond het overlijden ons moeder en vader?), maar het laatste bezoek van onze pa aan zijn broer in Deftinge heb ik altijd onthouden. Dat was bij jullie thuis. Vele groeten van Walter en Donja.

(Walter Goossens)

Dag Marie-Louise, Isabel, echtgenoot en kinderen We wensen jullie veel sterkte en steun bij elkaar bij het overlijden van jullie geliefde man en vader. Ons medeleven en in gedachten bij jullie.

(Dirk en Ria De Keukeleere-Martens)

Aan onze nicht Marie-Louise, dochter Isabel en Eddy, kleinkinderen Benoit (en Romi) en Dina, Ons oprecht medeleven bij het er-nu-niet-meer-zijn van Ignace. Weet echter, ZIJN herinnering(en) ! DIE blijven ! Zeker voor jullie, maar ook voor ons ! Met mee-levende groeten. Hilde & Réno

(Réno en Hilde)

Met Oprechte Deelneming wens ik jullie veel kracht toe bij het verwerken van jullie verlies. Achter tranen van verdriet schuilt de glimlach van herinneringen. ( Echtgenote van Matthys Vincent )

(Nicole Van Bellegem)

Marie-Louise, Isabel, beste familie van Ignace, We vernemen het droeve bericht van het overlijden van Ignace. We leven mee met jullie gevoelens bij het afscheid nemen van jullie dierbare. Ongetwijfeld vinden jullie kracht en steun in de talrijke mooie en dankbare herinneringen. Vind ook troost bij elkaar. Ivo en Kris Martens-Van Goethem Verrebroek

(Ivo Martens)

Beste Marie-Lou en Familie, Onze deelneming bij het verlies van Ignace. Het leven is eindig, maar de vele, mooie herinneringen blijven ons bij. Ignace was een sterke, inspirerende persoon, met veel positieve energie en creativiteit. Veel sterkte in deze moeilijke periode.

(Arnold & Rita Van Der Bracht - De Troyer)

Beste nichtje Marie-Louise en Isabel, Met droefheid vernemen wij het overlijden van uw dierbare man en vader Ignace. Zijn brede glimlach, zoals op het herinneringskaartje, zal ons voor altijd bijblijven. Wij wensen jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

(Hugo en Jeannine Martens-Van den Berghe)

Onze innige deelneming bij het heengaan van je papa. Veel sterkte

(Walraet Pascale - Beerens Dirk)

Marie-Lou, kinderen en kleinkinderen, Wij bieden jullie onze oprechte deelneming aan bij het overlijden van Ignace. We wensen jullie veel moed en sterkte toe bij het verwerken van het verdriet. Bewaar alle goede herinneringen aan hem diep in je hart : ze zullen beetje bij beetje de pijn verzachten. Ook wij zullen hem dankbaar blijven gedenken.

(Lodewijk en Claudine DE WAEL-GYSELINCK )

Innige deelneming. Hou de mooie gedachten steeds bij. Sterkte Depyper patrick kore noor en hilde van lierde, Agnes Debeerst

(Patrick depyper)

Innige deelneming aan gans de familie vanwege Agnes Debeerst (echtgenote van Ferdinand Depyper)

(Agnes Debeerst)

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Ignace. Wij zullen Ignace herinneren als een fijne, vrolijke neef. Heel veel sterkte. Nicole en Raf Depyper

(Depyper Raphael - Delbaere Nicole)

Dat was wel schrikken hoor ,toen ik de rouwbrief kreeg. Veel sterkte aan de familie , onthoud de mooie herinneringen van Ignace .

(Ceulenaere Paula & Depyper Franky)

Oprechte deelneming we denken aan je.

(DEPYPER - DECROOS)

Mijn oprechte deelneming en veel sterkte in deze donkere dagen.

(Depyper Monique )

Hoewel woorden weinig troost kunnen brengen , willen we toch niet nalaten onze innige deelneming te betuigen aan Marie-Louise en familie.

(René en Arlette Vandendaele - De Cock )

Innige deelneming

(Frans Van Liefferinge Berckmans)

Onze oprechte deelneming voor het verlies van je echtgenoot en jullie papa en opa. Woorden schieten tekort, waar nog zoveel te zeggen was.

(Myriam en André)

Innige deelneming.

(De Groote Daniel-Van Wijmeersch Julienne)

Veel sterkte aan Marie-Louise en familie

(weduwe Vercleyen Roger- De Bodt Gerda)

Wieske - Isabelle - Eddy - Romy - Dina en familie Ons innig medeleven bij het heengaan van Ignace We zullen ons de mooie babecues - het Zwin en de zoveel gezellige samenkomsten blijven herinneren. Sterkte aan jullie allen.

(Theo Gosseye - Martine rousseau)

Beste Marie Louise, Namens alle verpleegkundigen van het Witgele Kruis team Brakel - Lierde, in het bijzonder Ann en Benedicte, ons oprecht medeleven bij het overlijden van Ignace...

(witgele kruis)

Wat we in onze handen houden is tijdelijk, wat we in ons hart houden is voor altijd.

(Dehenau Allebos)

Ik zal uw wekelijkse bezoekjes missen hoor we hadden altijd een serieuze babbel.

(Depyper suzanne)

Onze innge deelneming bij het heengaan van Ignace die jullie zeer dierbaar was. Bewaar de vele mooie herinneringen aan Ignace, zij zullen jullie pijn van loslaten verzachten en jullie hart verrwarmen. Heel vel sterkte. Hermine en Armand Biesemans.

(Armand Biesemans)

onze oprechte deelneming en veel sterkte in deze donkere dagen

(hugo Vandepitte George Johanna)

Steeds weer de herfst, steeds weer het verderf Je leeft maar onontkoombaar Dat je sterft Het moet, mens ben je Mens van vlees en bloed Zeker, het wordt weer lente, weer zomer Maar sterven doe je eens voorgoed. We willen jullie veel sterkte toewensen. In gedachten zijn we bij jullie.

(Guy en Patty Poelaert- Vertessen)

Onze oprechte deelneming. Veel sterkte aan de familie.

(Pieters Bart en Marina)

Aan de ganse familie bieden wij onze innige deelneming aan. Bewaar de goede momenten die je met Ignace door bracht. Wij zullen morgen een kaarsje branden en hem in onze zondags mis gedenken. Gery en Maria.

(George Gery- Huyghe Maria Veurne.)

Onze oprechte en innige deelneming. Veel sterkte in de deze moeilijke periode.

(Torrekens Dirk en Isabelle )

innige deelneming

(eddy en agnes vanderroost devrome)

Beste Marie-Lou Innige deelneming bij het overlijden van Ignace. We bewaren mooie herinneringen aan hem. Sterkte Michel en Miek

(Debleser Michel en Hemmerechts Monique)

Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ignace was een optimist, een fijne en verstandige en handige man, een vriend en levensgenieter. Hij genoot van kleine dingen, een glaasje wijn en een babbel. We zullen hem missen. Oprechte deelneming aan m louise , Isabelle en echtgenoot en kinderen en de ganse familie. Ignace blijft in ons hart !!!

(Luc en Mieken Vander Putten-Francq)

Innige deelneming en veel sterkte voor de familie

(De Geyter Jules)

Beste Marie-Louise en familie, Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Ignace. Vanwege Paul en Marleen

(Paul en Marleen Van Ongeval-Verleyen)

Onze oprechte deelneming in deze droevige periode. Marie-Ange - Patrick

(Patrick DEBLESER)

Mijn innige deelneming. Veel sterkte in deze donkere dagen. We gaan je missen nonkel.

(Depyper Ursula)

Beste Marie-Louise en familie, mijn oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke periode. Marita

(Marita Van de ponseele)

Innige deelneming aan de familie , echtgenote en kinderen en kleinkinderen , veel sterkte van Griet en Azer De Vliegher Chanterie

(De vliegher )

Ons innig medeleven bij het overlijden van Ignace

(De Prycker Baisier)

Oprecht medeleven aan de familie van Ignace.

(Arthur Rene Demil)

Beste familie, Wij zullen ons Ignace blijven herinneren als een aangename man waar wij onze allereerste keuken kochten en de leuke babbels aan de vijver. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Innige deelneming.

(Marc en Josette De Roy-Van de Ponseele)

Veel sterkte met het verlies van een dierbaar! Vanwege familie Maes - Van Muylem

(Krista Van Muylem)