Dieter Baert

Geliefde zoon van Johan en Marleen
Liefste broer van Lisa

Geboren op 10 dec. 1987 te Zottegem
Heengegaan op 11 apr. 2024 te Gent

U wordt vriendelijk uitgenodigd 
om samen met ons afscheid te nemen 
van Dieter tijdens de plechtigheid 
die zal plaatsvinden 
op zaterdag 20 april 2024 om 13u15 
in crematorium Siesegem, 
Merestraat 169, 9300 Aalst.
Samenkomst vanaf 12u15.

Dieter zal aansluitend een plaatsje
krijgen in zijn vertrouwde omgeving.

-Bloemen noch kransen-

Vrijblijvende donatie tvv Prolong vzw
op rekeningnummer: BE03 0634 8607 1984

Bekijk de rouwkaart

30x30

Condoleren

Uw condoleance zal onderaan deze pagina publiek zichtbaar zijn en ook rechtstreeks aan de familie bezorgd worden.

Rouwbetuigingen

Oprechte deelneming, geen woorden hiervoor. Veel sterkte

(Anja & Marc Ascoop - Reygaerts )

Mijn oprechte deelneming met dit zwaar verlies van jullie geliefde zoon en broer. Heel veel sterkte aan de ganse familie om dit leed te kunnen verwerken. Vanwege Robrecht zoon van Marilyn en Martin. Kampstraat Onkerzele

(Robrecht De Smedt )

oprecht en diep medeleven met het overlijden van Dieter. ons hart deed pijn...toen we dit hoorden veel sterkte voor jullie..

(Jan en Lutgart De Paepe-Deschaumes)

Oprechte deelneming i de rouw die jullie diep komt te treffen Veel sterkte in deze moeilijke periode

(Eric en Claudine Vekeman-Cooman)

Heel veel moed en sterkte gewenst aan de familie en iedereen die hem dierbaar was. We leerden Dieter kennen toen hij als jonge gast bij Megaton kwam werken. Al snel bleek dat hij over een werkersmentaliteit beschikte. Hij was vriendelijk, joviaal en hij lachte graag. Hij was daar graag gezien. Het ongeloof was groot toen we het trieste nieuws hoorden. Veel te vroeg, veel te jong, zo oneerlijk... Oprechte deelneming!

(Jurgen en Fanny Gryseels-Van Laethem )

Liefste Lisa, Beste Marleen en familie Het leven kan soms zwaar en oneerlijk zijn, Lisa ik bewonder jouw moed en kracht, je bent een sterke vrouw. Beste Marleen, Blijf positief en laat de liefde en steun van de mensen om je heen jouw kracht geven om dit immens verdriet te verwerken. Het is onbegrijpelijk en oneerlijk wat jullie moeten meemaken, ik leef met jullie mee. Veel sterkte aan de ganse familie Sabine, Donald Laura en Robin

(Sabine Thoen)

Aan de familie van Dieter onze oprechte deelneming bij dit zware verlies van jullie zoon/broer. Zo'n jong beloftevol leven, zo plots weggerukt, dat is zo oneerlijk en bikkelhard. Wat zal Dieter door iedereen gemist worden ... Veel sterke en moed in deze moeilijk tijden. Marc en Marleen.

(Marc Coesens-Marleen Dekens)

Moeilijk is het om de juiste woorden te vinden die troost bieden maar welgemeende gedachten van medeleven gaan naar jullie uit. Met Oprechte Deelneming

(Axel & Claudine)

Vol ongeloof hebben we vernomen dat Dieter heen gegaan is. Voor dit verdriet zijn geen woorden. We wensen u veel sterkte en moed in deze moeilijke periode. Onze oprechte deelneming. Chris Van Geem, familie en het hele team van Agriparc

(Van Geem Chris )

Het leven is als een woud, veelal haalt men de goeden eruit. Maar liefde stopt niet waar het leven eindigt. Veel sterkte aan de familie van Dieter.

(Carine en Kristoff Jonckheere - Dewaele en kinderen)

Onze innige deelneming bij het overlijden van Dieter. We hopen dat jullie troost mogen vinden in de vele mooie herinneringen aan hem. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Vanwege Lieven De Clerck, Kris Morre en het ganse Luc Pauwels team.

(De Clerck Lieven (Luc Pauwels nv))

Johan en Marleen, Pieterjan en Lisa Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven wat jullie nu doormaken. Er zijn evenmin woorden waarmee we jullie nu kunnen troosten. We wensen jullie veel moed, steun en liefde van en voor elkaar om dit immense verlies ooit een plaatsje te kunnen geven. Koester de mooie herinneringen aan Dieter. Veel sterkte!

(Wim en An Fermon-Roskam)

Het was een genoegen met Dieter te mogen samenwerken. Immer vriendelijk en steeds behulpzaam, een top kerel. We gaan je missen. Innige deelneming, veel sterkte aan familie en vrienden.

(Brecht Neirinck)

Mijn oprechte deelneming bij het verlies van Dieter. Veel sterkte voor jullie.

(Danny Beirnaert)

Innige deelneming voor de familie en vrienden, veel sterkte nu en de komende tijd. Dat jullie steun mogen vinden bij elkaar. Collega's Infrabel zullen hem missen.

(Machtelinckx Tom )

Met ongeloof vernemen wij het overlijden van Dieter, die veel te vroeg uit het leven werd gerukt. Wij bieden jullie onze innige deelneming aan en wensen jullie heel veel sterkte bij dit enorme verlies. Vanwege de collega's lokaal personeelsbureau Noord - Infrabel

(Miranda Van De Winckel in naam van Infrabel - personeelsbureau)

Herinneringen laten geboren worden Het is een helend proces waarin je al je liefde en je verdriet, je warmte en je weemoed verzamelt en samenrijgt tot een kralenketting die je gidst over de kloof van pijn en verdriet. Oprecht medeleven bij het veel te vroege afscheid van Dieter. Bewaar de fijne herinneringen aan hem en koester ze. Chantal De Grauw en familie

(Chantal De Grauw)

Innige deelneming

(Vantrimpont Dirk Saeye Isabelle )

Onze welgemeende deelneming bij het overlijden van jullie zoon en broer. Wij wensen jullie veel sterkte en moed toe bij het verwerken van dit immens verdriet. Wees een grote steun voor elkaar.

(Filip en Ann Breda - Martens en zoon Matthias)

Baertje was meer dan één van onze beste vrienden, hij was familie. Veel te vroeg moeten we afscheid van hem nemen. We zullen hem nooit vergeten en nog veel aan hem denken. Veel sterkte aan jullie allemaal. Weet dat hij door velen geliefd was en altijd zal blijven.

(Dimitri, Talia, Jack en Lex)

Beste Marleen, Lisa en Johan, Mijn oprecht medeleven bij het verlies van jullie zoon en broer. Ik ben diep getroffen door het zeer droevige nieuws. Ik leerde jullie onlangs kennen tijdens een bijeenkomst van Prolong in St. Niklaas. Een mooie, warme en sympathieke familie met een sterke band. Ik bewonderde jullie moed, doorzettingsvermogen, en liefde voor elkaar. Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat alle mooie herinneringen aan Dieter een troost zullen zijn. Zijn lieve glimlach zal mij altijd bijblijven. Hilde - vrijwilliger Prolong

(Hilde Piryns)

Mijn enige deelneming bij het verlies van jullie zoon.Moge zijn herinnering een zege zijn die jullie kracht geeft in deze moeilijke tijd.

(Simone Van Oppens)

Beste Johan en Marleen , lieve Lisa Ons oprecht diep medeleven bij dit zware verlies van jullie zeer geliefde zoon en broer. Koester de mooie herinneringen en bewaar ze voor altijd in jullie hart. Hij leeft verder in jullie gedachten , in jullie zijn Heel veel sterkte , moed om mekaar te troosten, liefde om dit een plaats te geven . Koen , Caroline Eva, Johan, Lieselot, Dorien Welleman

(Welleman Koen)

Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke periode . Dieter je was een toffe collega , bedankt voor de fijne tijd bij Infrabel . Het ga je goed hierboven .

(Michiels Stefaan )

Innige deelneming en veel sterkte met jullie grote verlies.

(De Groote Antoine en kinderen )

Innige deelneming bij het overlijden van Dieter. Veel sterke aan de familie in deze moeilijke dagen. Willy & Linda Dejonckheere - Vandenhaute

(Linda Vandenhaute)

Geachte familie van Dieter, Eerst en vooral ons oprecht medeleven bij het overlijden van jullie zoon en broer. Wij hebben Dieter beter leren kennen als een vriend en wielerfanaat via onze zoon Gert De Mulder. Allebei lid van de wielerclub "Velina". Onze zoon is sinds zijn overlijden in diepe rouw en heeft het zeer moeilijk om dit verlies te verwerken. Wij proberen hem daar dan ook zoveel als mogelijk bij te steunen. Maar ook jullie wensen wij heel veel sterkte toe in deze droevige periode. Weerhouden door andere verplichtingen kunnen wij spijtig genoeg de uitvaartplechtigheid niet bijwonen. Maar onze gedachten zijn zaterdag zeker bij Dieter, bij jullie en zijn talrijke vrienden. Innige deelneming. Hugo & Anne De Mulder- Duffeleer

(Hugo & Anne De Mulder - Duffeleer)

Johan,Marleen en familie, Wij leven intens met jullie mee en wensen jullie veel kracht toe in deze droevige tijd. De Vuyst Rosette en De Cubber Stijn.

(Rosette De Vuyst)

Onze oprechte deelneming.

(niessen renaat)

Oprechte deelneming en heel veel sterkte gewenst. Laat de mooie en dankbare herinneringen aan Dieter een steun en troost zijn om zijn heengaan te verwerken.

(Venstock Philippe)

Mijn oprechte deelneming. Caroline Huyghens Directeur GO! Dender

(Caroline Huyghens)

Mijn oprecht medeleven en veel sterkte in deze moeilijke periode.

(Danny Van Autryve)

Johan, Marleen, innige deelneming bij het overlijden van jullie zoon Dieter. Veel sterkte in deze moeilijke periode.

(Eric en Veronique Van den Driessche )

Mijn oprecht medeleven. Heel veel sterkte ook in deze moeilijke periode.

(Henk De Nutte )

Marleen en familie.... mijn deelneming. Ik begrijp beter dan wie welk verdriet dit is . Steeds bereikbaar voor een babbel.

(De Craye Marleen )

Een lieve jongen is van ons heengegaan. De verzorging was maar van korte duur, maar toch zal zijn vriendschap in ons hart blijven. Veel sterkte voor de familie, steeds tot jullie dienst bereid. De Collega's van de Thuisverpleging Hunnegem.

(Thuisverpleging Hunnegem)

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie geliefde zoon en broer. Wat een immens verdriet en een groot verlies. Woorden van steun en troost zijn moeilijk te vinden. We hopen dat de mooie herinneringen aan Dieter de pijn van dit verlies zullen verzachten. Heel veel sterkte gewenst.

(De Mets - Vandecatseye)

Beste Soms is er zoveel wat we voelen en zo weinig wat we kunnen zeggen. We kunnen ons niet voorstellen hoeveel pijn het moet doen om iemand die zo jong is te verliezen. We wensen jullie heel veel kracht en sterkte!!! Vind steun bij elkaar en in de vele mooie herinneringen.

(Verhelst Agri )

Onze Oprechte Deelneming bij het Heengaan van Dieter. Mogen jullie troost vinden in de warmte van de vriendschap, in de liefde van de familie en in het medeleven van iedereen die aan jullie denkt. Met warme groeten, Johan & Martina

(Johan THIBO)

Onze oprechte deelneming en heel veel sterkte gewenst aan de famillie.Vanwege André en Marleen en team Elektro De Roeve.

(Andre De Roeve)

Veel sterkte.

(Vanneste Bart)

Innige deelneming en veel sterkte! Lieve en Peter De Clercq-Vandycke En Manu DCU potatoes Zwalm

(Peter De Clercq)

Wat wij vernomen ,konden wij niet geloven Johan ,Marleen Oprechte deelneming

(jean-paul en christine Killemoes )

Onze oprechte deelneming en veel sterkte Koen Van Damme, Kristel, Bram, Sven en Hanne

(Koen Van Damme)

Beste familie, Mijn innige deelneming en oprechte medeleven bij het overlijden van jullie dierbare zoon en broer. Dieter was een bijzonder fijne Infrabel-collega. Naast het feit dat Dieter steeds zijn job prima deed, blonk hij uit door altijd aardig en vriendelijk te zijn tegen iedereen en de zaken met de glimlach, een kwinkslag en een positieve ingesteldheid aan te pakken. Eigenschappen die zeldzaam zijn geworden vandaag de dag. Het maakte dat Dieter zeer geliefd was en gewaardeerd werd binnen het team. Niemand die het niet met hem kon vinden. Jullie mogen heel fier zijn om wie hij was. Ik ben blij en dankbaar van Dieter gekend te hebben. Het valt niet te begrijpen waarom juist hij dit verschrikkelijke en onrechtvaardige lot diende te overkomen. Ik wens jullie veel sterkte bij het immense verdriet dat jullie heeft getroffen en de moeilijke periode die jullie moeten doorstaan. Vind steun bij elkaar, troost elkaar en koester de vele mooie momenten die jullie samen beleefden. Laat Dieter voor altijd verder leven in jullie harten. Dieter, het gaat u goed ginder boven man. We gaan u hier neig missen!

(Jonas Ghyselinck)

Kan men echt deelnemen in het leed om het verlies van zo'n mooie jongen? Mag men hopen Dieter zijn nagedachtenis rijker te maken? Ja, met welgemeende steun en een klein gebaar zoals een handdruk, een blik, .. En kijken naar zijn vertrouwde omgeving, de boerderij, Korrele en den Brouwier. Prachtige roots en zonnige plekken gevuld met liefde, respect en waardering voor Dieter. Hij gaf dat terug, rustig en vriendelijk knikte hij altijd goedendag van boven op zijn traktor. Kijken we even met zachte ogen rond, ... Karine Koen Seija

(Noterman Karine)

innige deelneming en veel sterkte aan gans de familie bij het verlies van Dieter

(PETER VAN DEN HOVE)

Innige deelneming met het zo vroege verlies van Dieter. Veel sterkte en hou jullie goed. Het leven gaat verder.

(Frans Van Wymeersch)

Veel sterkte in deze moeilijke dagen

(Herman Van Passel)

Innige deelneming en wensen de familie veel sterkte in de moeilijke periode Lieve De Neve, Bart en Johan Deportemont

(De Neve Lieve)

Innige deelneming met het overlijden van jullie zoon en broer

(Daniel Lemeire-Jourquin)

Innige deelneming

(Edwin )

gecondoleerd met het verlies van Dieter,

(bruylant albert bernadette vrancx)

Pieterjan en familie innige deelneming bij dit verlies, veel sterkte vanwege Luc Boussaert en familie

(Boussaert Luc)

Innige Deelneming veel sterkte

(Dubucq Kurt Fabienne Jonas Fauve Maybelle en Michiel)

innige deelneming voor de ganse familie vanwege Germaine en Arlette

(germaine peleman)

Onze deelneming bij dit veel te vroege verlies van Dieter. Veel sterkte

(De ville dirk- van liefferinge Sigrid )

Er zijn geen woorden voor te vinden voor dit verschrikkelijk verlies. Mijn oprechte deelneming. Zeer veel sterkte.

(Marleen Van der Motten)

Ons Oprecht Medeleven bij het veel te vroege heengaan van Dieter ! Veel Sterkte aan al wie Dieter liefhad ! R.I.P Dieter

(De Nauw Hans)

Veel sterkte aan de ouders en familie. We leven met jullie mee bij dit enorm verlies.

(Gunther Baeyens en familie )

OPRECHT MEDELEVEN DIETER ik was je eerste kapster die je haartjes geknipt heeft toen heb ik nooit gedacht dat je zo vroeg zou heengaan veel sterkte aan de ouders en de hele familie

(DU CHAU PATRICK - BRODDELEZ JEANIQUE)

Innige deelneming bij het verlies van jullie dierbare Veel sterkte Groeten nathan

(Nathan dherde)

Bikkelhard en onwezenlijk komt het overlijden van Dieter aan. Mijn man Patrick en de zonen Thibaut, Jonas en Ruben leerden Dieter kennen via het loonwerk. Er werd ook over de gemeenschappelijke hobby "koersen" gesproken. Ze hadden steeds een aangenaam contact met Dieter. Via Belfius (kantoor Everbeek) leerde ik Dieter kennen als een bekwame vriendelijke jongeman die wist zijn eigen toekomst uit te bouwen. Onze contacten verliepen heel gemoedelijk. We blijven allen mooie herinneringen aan Dieter overhouden. Jullie mogen héél fier zijn op jullie zoon en Lisa, jij op jouw broer. We wensen jullie veel sterkte om dit onmenselijk verdriet een plaats te geven en hou de herinneringen aan Dieter levend door over hem te blijven praten. Onze innige deelneming, Familie Pols (Agri) - Coppens

(Familie Pols Patrick - Coppens Christine en zonen)

heel veel sterkte in deze moeilijke periode,de jonge jaren dat we elkaar konden was het echt een top gast

(stijn van kerkhove)

beste familie we wensen ons oprecht medeleven over te maken bij het overlijden van DIETER en wensen u veel sterkte bij het dragen van dit grote verdriet. luc en brigit delbeke vanden eynde

(brigit vanden eynde)

Mijn oprechte deelneming met dit grote verlies. Dieter, altijd goedlachs, klaar met kwinkslag. Eric Segers, WTC de Muur op.

(Segers Eric )

Je was nog maar net onze buurman... onze eerste kennismaking zat onmiddellijk goed. Innige deelneming en veel sterkte aan de familie in deze moeilijke periode.

(Michel, Sylvie, Alessandro, Eliano, Giacomo)

Heel veel sterkte aan gans de familie

(John haelterman en Carine vanderspinnen)

Beste ouders, zus, broer en familie van Dieter, Ik heb Dieter niet persoonlijk gekend maar, een aantal keer hebben we op woensdagavond samen gefietst met een groep uit Geraardsbergen. Ik ben zeer hard geschrokken en wil jullie veel sterkte en steun wensen.

(Nikola De Pril)

Veel sterkte in deze mindere tijd. Veel te vroeg en oneerlijk! Dieter was een slimme gast. Om trots op te zijn.

(Serry peter )

Veel sterkte en moed in deze moeilijke tijden. Onwezenlijk nieuws.

(Ruben Pols)

Onze innige deelneming bij het overlijden van Uw zoon. Veel sterkte!

(LUC BEELE-DEGRAEVE)

Johan, Marleen Woorden om dit verlies vinden is zijn er niet, veel sterkte in deze moeilijke tijd, Ook voor de broer en zus Chantal en Herman

(De Kinder -De Vos)

Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie dierbare. Koester de vele mooie momenten die jullie samen met Dieter mochten beleven, sterkte in deze moeilijke periode. Fabienne en Andy.

(Andy en Fabienne Tomme - Vroenhove )

Bij dit zeer trieste nieuws schieten woorden te kort . Het was een eer je collega te mogen zijn .

(Tijl Van Den Berge )

Heel veel sterkte bij dit grote verlies. Dieter was een topper van alle formaat. Heel veel mooie momenten mee beleefd, gelachen.....zal ons altijd bijblijven en nooit vergeten worden. Met oprecht medeleven! Innige deelneming!

(Jamee Peggy (Cafe Ruby))

Wij bieden de familie onze Innige Deelneming aan bij het veel te vroege overlijden van jullie geliefde zoon, broer en nonkel de Heer Dieter Baert. Dat zijn lijdensweg nu ten einde is en jullie bij elkaar de kracht mogen vinden om te leren leven met de grote leegte en de mooie herinneringen aan hem mogen blijven koesteren. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe.

(Alex en Sabine Wijnant-Welvaert )

Beste Johan en Marleen, Innige deelneming en veel sterkte met het verlies van jullie zoon

(Frederik en Dorien Van Cauwenberg - Van Achter)

moge de goede herinneringen de bovenhand halen in deze zeer moeilijke tijden de wonde heelt de pijn blijft

(De Craye Marleen)

Innige deelneming voor de hele familie. Veel sterkte toegewenst!

(Samuel Wauters & Kathy)

Onze oprechte deelneming. Veel goede moed

(Vlassenbroeck gaytant Koen veronique en kinderen)

Innige deelneming en veel sterkte

(Demessemaeker Frank waelkens monia )

Veel sterkte toegewenst bij dit oneerlijke verlies van jullie zoon en broer

(Dieter Lumen & familie)

Met oprecht deelneming, Groot is de leegte die achterblijft. Waardevol zijn de herinneringen die blijven. Veel sterkte met dit groot verlies. Marc, Nancy en Deavid

(Familie Modde - Wicheler Marc, Nancy en Deavid)

Veel sterkte aan gans de famillie en zeker aan de ouders

(Cabo de groote)

Heel veel sterkte met dit zware verlies

(Vanholder mario)

Onze innige deelneming bij dit grote verlies. Voor altijd in ons hart. Veel sterkte . Andy en Marianne

(Andy Van Lierde )

Lieve Lisa en familie, Wij willen jullie heel veel sterkte wensen tijdens deze verschrikkelijke periode. Woorden schieten tekort. Koester de herinneringen en weet dat hij van boven over jullie zal waken. Heel veel sterkte!

(Annegeertje, Kristof en Elle-Noor )

Lieve betrouwbare buurman en vriend, je laat een leegte achter. Onze contacten waren schaars, maar ik was telkens blij om een babbeltje met je te slaan. Beste ouders en familie, veel sterkte in deze onvoorziene zware periode.

(Tim De Vleeschauwer)

Een bijzonder mens heeft onsverlaten Dieter:hearts:. Worden schieten te kort om jullie te trosten in dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd. Van Jadwiga Patrick&Nils :hearts:

(Jadwiga Drozdz)

Baert, man toch... Hoewel we elkaar uit het oog verloren was ik diep getroffen toen ik via Evi en Schuymer vernam welke lelijke ziekte je in haar macht had. Op onze ouderdom horen mensen niet te sterven... Zeker jij niet, altijd in de weer en welgezind :-( Lieve familie, oprechte deelneming bij dit immense verlies. Het is ongelooflijk hard voor jullie allen. En Baert, drink een pintje en placeer nog een danske hierboven zoals we dat deden in onze glorietijd :-) Je zal enorm gemist worden! Sarah en Joren Tuur en Morris

(Sarah Walckiers)

Wilskracht.... Twee woorden wil en kracht Aan het einde restte nog slechts de wil maar weg was de kracht. Rust nu maar zacht. Veel sterkte bij dit vroege en zware verlies.

(Kimberly Herman en ouders)